Hoge betrouwbaarheid en zo min mogelijk downtime

Hertek zorgt ervoor dat zorgorganisaties 24/7 operationeel zijn

Voor Hertek, een specialist in veiligheid en welzijn voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen, levert HPS Industrial de industriële PC’s voor het Sonevo zorgdomoticaplatform. Hertek heeft een eigen zorgdomoticaplatform ontwikkeld, genaamd Sonevo, en geïmplementeerd bij diverse zorgorganisaties, zoals verpleeg- en verzorgingshuizen. Een belangrijke randvoorwaarde voor Hertek was betrouwbaarheid, wat concreet inhoudt: zo min mogelijk downtime. Dit is belangrijk omdat het zorgdomoticaplatform onder andere de alarmering binnen zorgorganisaties aanstuurt.


Lees meer 

Zekerheid en veel draagkracht

Nieuwe serveroplossing voor de Beeldenfabriek

De beeldkwaliteit van tv’s en computers is in de afgelopen zeven jaar tijd zowat verviervoudigd. Wat betekent dit voor een organisatie die zich bezighoudt met 3D- animatie en -visualisatie? Het antwoord: een enorme productie van data. En die data moet vervolgens ook nog ergens verwerkt en opgeslagen worden. Toen de server van de Beeldenfabriek op het punt stond het loodje te leggen, ontstond er dan ook lichte paniek en werd HPS Industrial ingeschakeld voor een nieuwe serveroplossing.

Lees hier meer

Het is een mooie prestatie dat ze sinds 2006 nog steeds elke dag staan te draaien.

Gebruiksklare en stabiele systemen voor de veeleisende smart devices markt.

Het is een flinke uitdaging om productielijnen voor het assembleren van optische componenten voor smartphones te leveren, een snel veranderende markt waarin IMS al meer dan tien jaar actief is. Er wordt 24/7 gebruik gemaakt van de IMS machines en dat vraagt ook de nodige stabiliteit van de subsystemen. "De machines gaan wel eens uit (onderhoud) echter blijft de PC toren altijd onder spanning aan. Het is dus een mooie prestatie dat ze sinds 2006 nog steeds elke dag staan te draaien en dat is zeker ook toe te schrijven aan de kwaliteiten van HPS Industrial", legt Bart Deen, Controls Engineer bij IMS uit.

Lees hier meer

GREEFA plukt al jaren de vruchten van een goede samenwerking met HPS Industrial

Het sorteren van groente en fruit kan veel efficiënter dan met de hand en het blote oog. Dat zagen de broers Jacob en Anton de Greef al toen zij in 1952 een eerste automatische sorteermachine ontwikkelden. Inmiddels is GREEFA wereldwijd marktleider op het gebied van deze machines. GREEFA ontwikkelt hightech sorteermachines, inclusief bijbehorende randapparatuur en geavanceerde meetsystemen waarmee groente en fruit worden gesorteerd op uiterlijke en innerlijke kenmerken, zoals kwaliteit, kleur, maat en gewicht. HPS Industrial helpt met de selectie, assemblage en ondersteuning van computers en randapparatuur.
 

Lees hier meer

De juiste oplossing voor uniek concept

Unieke digital signage Panel PC oplossing voor Prisma IT

Voor deze digital signage-oplossing heeft HPS Industrial schermen geassembleerd die tegen een stootje kunnen. Het betreft een 42” panel PC-oplossing. De hardware moest voldoen aan een breedbeeld-formaat en moest een PC-functie hebben vanwege de content die in full HD moet kunnen worden getoond.
 


 

Lees hier meer

Secuur werk vraagt om geavanceerde apparatuur

Bodemonderzoek in goede banen

Bij bodemonderzoek worden allerlei aspecten van het water gemeten en in kaart gebracht. Omdat het om een heel secuur proces gaat, is er speciale apparatuur vereist. Ter ondersteuning van bodemonderzoek heeft HPS Industrial een tweetal systemen ontwikkeld. Benieuwd naar het complete verhaal?   

Lees hier verder

 

Al vanaf 1999 een succesvolle samenwerking

Eieren sorteren en verpakken; innovatief?!

Wat valt er nog te verbeteren als je al bijna 70 jaar eieren verpakt en sorteert? Nog genoeg! Sinds 1999 werkt HPS Industrial samen met Moba: ‘s werelds grootste producent van eiersorteer- en verpakkingsmachines. Samen streven we naar innovatieve oplossingen om het proces rondom het verpakken en sorteren van eieren te verbeteren.

Lees hier hoe we dit samen realiseren

Maatwerk is de oplossing

Ruimte: geen beperking, wel een uitdaging

Dat HPS Industrial graag meedenkt en niet terugdeinst voor uitdagingen, blijkt uit deze case. Samen met de klant, die gespecialiseerd is in intelligente omroepsystemen voor vliegvelden, bedachten we een maatwerk oplossing voor de beschikbare inbouwruimte. Mede dankzij onze modificatieafdeling kon deze oplossing in praktijk worden gebracht.

Lees meer over deze uitdaging

 

Een passende oplossing dankzij specifieke productkennis

Een passende oplossing voor stabilisatiesystemen

HPS Industrial levert producten aan bedrijven die opereren in diverse soorten markten. Dit keer ontvingen wij een specifieke vraag vanuit een bedrijf dat hydraulische fin stabilisatoren voor schepen en jachten ontwikkelt en produceert. Dankzij onze specifieke productkennis konden wij een goede oplossing bedenken om aan de eisen te voldoen.

Lees hier meer over de samenwerking

 

Samenwerken voor het beste resultaat

Opname en verwerking van data

Veel Industriële PC’s worden door HPS Industrial geleverd aan de maritieme sector. Zo ook aan een Nederlandse bedrijf die sterk vertegenwoordigd is in de baggerindustrie . De organisatie was op zoek naar een oplossing voor opname en verwerking van data.

Lees hier wat we gerealiseerd hebben