Een passende oplossing voor stabilisatiesystemen

HPS Industrial levert producten aan bedrijven die opereren in diverse soorten markten. Dit keer ontvingen wij een specifieke vraag vanuit een bedrijf dat stabilisatoren voor schepen en jachten ontwikkelt en produceert. Dankzij onze specifieke productkennis konden wij een goede oplossing bedenken om aan de eisen te voldoen.

 
Een specifieke vraag voor uw branche?
Geen combinatie van specificaties is te gek

Het specifieke verzoek vanuit dit bedrijf, ging om een 8" Panel PC ten behoeve van een control unit. De voornaamste eisen vanuit deze internationale speler waren een fanless PC en geïsoleerde DC/DC voeding met 9-34V input. Tenslotte behoorde een operation temperature van 55ºC tot de wensen van de klant. Kortom, een combinatie van specificaties die uniek is en waarvoor een maatwerk oplossing gewenst is. 

Samenwerking met Aplex voor een compleet resultaat

Met deze eisen op de voorgrond, hebben we met onze Taiwanese Panel PC producten Aplex naar een oplossing gezocht. Samen hebben we gekozen voor de AHM-6815 serie met een low power Atom processor en een touchscreen. Deze combinatie was de beste invulling voor de eisen. Aplex heeft de 8” panel PC technisch aangepast zodat het plaatje compleet werd. De duur- en componententest van de Panel PC hebben wij vanuit HPS Industrial verzorgd.

 • Hulp nodig?
 • Maandag tm vrijdag zijn we van 08:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar.
  U krijgt direct een van onze verkopers
  aan de telefoon!
  Zijn er onduidelijkheden? Ons verkoopteam kan al uw vragen beantwoorden.
  U krijgt van ons dezelfde werkdag nog een reactie!
  Heeft u technische vragen? Onze ervaren technische dienst zal uw vragen vakkundig beantwoorden.