Aplex Technology benoemt HPS Industrial tot Five Star Gold Partner

04-07-2016

Tijdens Computex, een jaarlijkse computerbeurs in Taiwan, is HPS Industrial door Aplex, leverancier van computerproducten, erkend voor zijn snelle groei op het gebied van Panel PC's en technische expertise. HPS levert de industriële panel-PC’s van Aplex sinds 2009 en zet de systemen in voor uiteenlopende industriële toepassingen, waaronder fabrieksautomatisering, machinebouw en digital signage.

De afgelopen jaren is de vraag naar panel-PC’s enorm gegroeid. Pieter van Woerden, general manager bij HPS Industrial: “Industriële Panel PC’s zijn een integratie van een scherm en Box PC in één behuizing wat ervoor zorgt dat bedrading tussen scherm en PC niet meer nodig is. Doordat het industriële systemen zijn, zijn ze onder andere geschikt voor omgevingen met veel stof, water, lichtinval en een hoge temperatuur en luchtvochtigheid.”

HPS is blij met de benoeming tot Five Star Gold Partner van Aplex. “Het is een erkenning van onze groei en toewijding om klanten passende industriële systemen te bieden die door middel van maatwerk op ieders behoefte is afgestemd. Wij streven ernaar om ons succes uit te bouwen door verdere ontwikkeling van ons productportfolio in samenwerking met leveranciers zoals Aplex, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn”, besluit Van Woerden. 

Deel via:

 
 • Hulp nodig?
 • Maandag tm vrijdag zijn we van 08:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar.
  U krijgt direct een van onze verkopers
  aan de telefoon!
  Zijn er onduidelijkheden? Ons verkoopteam kan al uw vragen beantwoorden.
  U krijgt van ons dezelfde werkdag nog een reactie!
  Heeft u technische vragen? Onze ervaren technische dienst zal uw vragen vakkundig beantwoorden.