Even voorstellen : Jaap van den Brandhof

04-07-2016

Alle systemen worden bij HPS Industrial BV volgens klantspecificatie samengesteld, in overleg met onze productspecialisten. Een van deze productspecialisten is Jaap van den Brandhof, hij is gespecialiseerd in Rackmount servers. Jaap is al 12 jaar actief binnen HPS Industrial BV en heeft jarenlange ervaring als Rackmount server specialist.

Het kiezen van de juiste Rackmount server kan een lastige taak zijn zegt Jaap van den Brandhof. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van de juiste processor voor de toepassing waar de rackmount server voor gebruikt gaat worden. Heeft de klant een Intel Dual Xeon processor nodig of is een Intel Core i3 processor voldoende. Wat voor raidcontroller is er nodig en wat voor een harddisks moeten er gebruikt worden. Passen de harddisks in een 1U Server kast of moet er dan gekozen worden voor een 2U Server kast. Met dit soort vragen kan Jaap uitstekend assisteren zodat de klant uiteindelijk bij de perfecte rackmount server oplossing komt. 


Heeft u interesse in een Rackmount server waar u assistentie bij nodig heeft? Neem dan via email contact op met Jaap van den Brandhof, of telefonisch via 033-2774905

Deel via:

 
 • Hulp nodig?
 • Maandag tm vrijdag zijn we van 08:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar.
  U krijgt direct een van onze verkopers
  aan de telefoon!
  Zijn er onduidelijkheden? Ons verkoopteam kan al uw vragen beantwoorden.
  U krijgt van ons dezelfde werkdag nog een reactie!
  Heeft u technische vragen? Onze ervaren technische dienst zal uw vragen vakkundig beantwoorden.