HPS Industrial breidt assortiment uit met DIN Rail box computer voor Energy Automation

30-04-2015

Lage power consumptie,  goede performance en I/O flexibiliteit en schaalbaarheid.

Bij Energie communicatie systemen is er is een groeiende vraag naar meer efficiency, lage onderhoudskosten en eenvoudiger integratie. Lanner heeft daarom de LEC-3013-I10 geannonceerd. De box PC met de hoogste dichtheid aan seriële poorten. De low-power Intel® Atom™ CPU en nuttige overige I/O aansluitingen maken deze industriële computer optimaal geschikt voor toepassingen op het gebied van onder andere energie distributie.

In tegenstelling tot traditionele COM ports in DB-9 configuraties heeft de LEC-3013-I10 het gemak van Phoenix contact aansluitingen. De configuratie is uit te breiden met Phoenix Contact terminal blocks  tot maximaal 10 serial COM ports in RS-232 of RS-485.

 Naast de 10 seriële poorten d.m.v. de Phoenix connectoren heeft de LEC-3013-I10 onder andere ook een 2Gbe LAN poorten, 4 USB aansluitingen, 1 CompactFlash card slot en een VGA display uitgang.

Energy efficiency is belangrijke eis in zware omgevingen. De LEC-3013-I10 heeft daarom een Intel® Atom™ Dual Core D525 1.8GHz CPU en Intel® ICH8M chipset.

HPS Industrial is specialist op het gebied van industriële computers en rack servers. Het bedrijf levert systemen in Nederland en België die volgens klantspecificatie worden samengesteld. Hierbij werken ze nauw samen met verschillende productspecialisten. HPS is distributeur van onder andere Arbor Technology (Embedded Systems), Lanner Electronics Inc. (Industrial PC¹s), APLEX Technology Inc. (Industrial Panel PC¹s), Artila Electronics (ARM based systems) en Chenbro (19" en server chassis)

Deel via: