HPS Industrial en ARBOR bieden nieuwe Box PC aan voor de Machine Vision markt

20-09-2018

ARBOR Technology, een leverancier van geïntegreerde industriële computing-oplossingen, biedt via HPS Industrial zijn nieuwe FPC-9002-P6 Box PC aan. Dit is een nieuw robuust modulair model, speciaal ontworpen voor machine vision toepassingen. De nieuwe Box PC is verkrijgbaar met de Intel® 7e generatie “Kaby Lake” processors en met een optie voor de 6e generatie “Xeon” processoren  

Modulair, aanpasbaar design
Het nieuwe ARBOR-product is voorzien van een aanpasbaar ontwerp met de mogelijkheid tot meerdere PCIe uitbreidingskaarten.De FPC-9002-P6 is rijk aan I/O aansluitingen plus zes 802.3af PoE Gbe netwerk poorten voor GigE cameras. En ondersteund RAID 0/1.

Intel processors voor hoge prestaties
Dankzij de 7e generatie Intel® Core™ i7/i5/i3 processor en de tot 32 GB DDR4 RAM is deze Box PC vooral geschikt voor industrie 4.0 automatiseringstoepassingen met name voor Machine Vision. Binnen deze industrie is het namelijk van groot belang om veel gegevens vast te leggen, te verwerken en te analyseren.

Betrouwbaar en veilig
Veiligheid is heel belangrijk in een industriële omgeving met name waar alles met elkaar verbonden is. Dankzij een Smart Fan-ondersteuning kan deze de Box PC CPU’s aan met een TDP (Thermal Design Power) van 65W voor maximale prestatie op piekmomenten. Ook is de Box PC bestendig tegen trillingen, schokken, en tegen hoge omgevingstemperaturen.

Extra veiligheid is ingebouwd dankzij het beheren van de vertraging voor het aan- en uitschakelen en het configureerbare slot voor de stroomregeling. Het op tijd en  wisselen van de RTC batterij gaat via een service menu en is bij deze PC eenvoudig te doen. Ook is er een optie beschikbaar voor TPM 2.0-technologie.

Belangrijkste specificaties van de FPC-9002-P6 Box pc zijn:

  • Wide range DC power input (19~36V)
  • Voorzien DP, HDMI, VGA en DVI (Ondersteund 3 onafhankelijke displays )
  • Power on/off delay control/ configureerbare stroomregeling
  • Optie voor TPM 2.0 ondersteuning
  • RTC batterij service
  • Twee maal-mPCle slots voor oa WiFi/3G/4G/GPS of I/O uitbreiding
  • Twee maal SATA SSD (1x uitneembaar en 1x vast), ondersteuning RAID 0,1
  • Front toegang tot I/O ondersteuning
  • Smart fan control support
  • Zes maal 802.3af Gigabit PoE poorten

 

Deel via:

 
HPS Industrial BV staat ook dit jaar weer op het Machinebouw Event op donderdag 6 december in het 1931 Congrescentrum in Den Bosch.


Tijdens de vijfde editie van het Machinebouw Event is het thema Praktische toepasbaarheid van Industrie 4.0, Big Data IIoT voor machinebouw en haar klanten. Machines dienen tegenwoordig steeds kleiner, beter, mooier, goedkoper, sneller et cetera te worden. Daarom staat de vraag op het Machinebouw event centraal: hoe denken toeleveranciers mee, om goede oplossingen te maken, zodat machinebouwers argumenten in hun markt hebben!


Breng dus gerust een bezoek aan de stand en registreer je alvast voor het evenement via deze link : Aanmelden