Nieuw : FPC-7800

17-11-2015

HPS Industrial breidt het assortiment uit met de nieuwe FPC-7800 box-PC’s van Arbor. Deze serie bestaat uit vier modellen die allemaal beschikken over een robuuste en fanless-behuizing, maar verschillen in het aantal PCI-sloten waarmee ze zijn uitgerust. Dit maakt ze zeer geschikt voor diverse industriële omgevingen, waaronder de scheepvaart, transport- en offshore-industrie.

Dankzij de vierde generatie Haswell-processoren is de FPC-7800 één van de snelste industriële PC’s op de markt. Er kunnen drie schermen op aangesloten worden, waarvan één via de DVI-poort en twee via de standaard displaypoorten aan de achterkant. Daarnaast beschikken ze over verschillende opslagfuncties en een robuuste behuizing zodat trillingen en schokken worden opgevangen. Het systeem is uit te breiden tot 16GB aan RAM-geheugen.

“We merken dat er veel vraag is naar deze box-PC’s”, vertelt Pieter van Woerden, general manager bij HPS Industrial. “Dit komt met name door de betrouwbaarheid, de mogelijkheid om de PC’s op meerdere monitoren aan te sluiten en de aanwezigheid van de LAN-, USB-, video- en audiopoorten. Hierdoor zijn ze breed inzetbaar, van booreilanden en hijskranen tot in treinen en kassen.” 

Deel via: