Nieuwe Digital Signage toepassingen

07-09-2015

HPS Industrial specialist in industriële computers, heeft de ELIT-serie van Arbor toegevoegd aan het assortiment. Deze serie PC’s bestaat uit zes modellen die specifiek zijn ontworpen voor digital signage-toepassingen in onder andere stadions, ziekenhuizen, hotels, bioscopen, vliegvelden, supermarkten en treinstations. Hiermee versterkt het bedrijf zijn positie op het gebied van embedded computing en komt het tegemoet aan de groeiende vraag uit de markt.

De ELIT-serie bestaat uit entry-, middle en high-level PC’s en biedt verschillende display interfaces waaronder DVI, HDMI en S-video, maar ook interfaces voor dubbele displays. Dankzij de compactheid zijn de computers geschikt voor omgevingen met beperkte ruimte voor de weergave van reclames op en in voertuigen, geldautomaten en informatiezuilen. De informatie die op de displays wordt getoond is centraal, lokaal en/of real-time te beheren. 

“De markt voor digital signage, waarbij informatie via digitale schermen op afstand wordt aangestuurd, groeit enorm”, aldus Pieter van Woerden, general manager bij HPS Industrial. “Dit komt met name door de mogelijkheid om specifieke boodschappen bij de juiste doelgroep, op het juiste moment aan te bieden en de schermen op afstand via het internet aan te sturen. Met name bij de overheid en in de financiële, medische, retail- en transportsector is veel vraag naar dit soort toepassingen.”    

Deel via: