Markten

Op zoek naar een maatwerkoplossing?

Laat je helpen door HPS.

033 - 277 49 05  Stuur een e-mail

HPS Industrial is actief in verschillende marktsegmenten. We zijn op de hoogte van de marktontwikkelingen en denken graag mee met de klant om te kijken welke oplossing het beste bij ze past. Het HPS-team heeft specialisten in dienst die volledig op de hoogte zijn van al de laatste ontwikkelingen op het gebied van industriële pc’s, TFT-displays en netwerkoplossingen. Daarom kunnen we onze klanten maatwerkoplossingen bieden.

Binnen transport en logistiek is HPS Industrial met name actief in het openbaar vervoer. In het OV is veel vraag naar industriële computers en TFT-displays in treinen, bussen en trams. 

We zien ze steeds vaker, TFT-displays in winkels en in openbare ruimtes met advertenties of andere informatie. HPS Industrial levert industriële oplossingen voor het afspelen van full HD-content op verschillende schermen.

Beveiliging is voor veel organisaties topprioriteit. HPS Industrial levert op maat gemaakte krachtige serversystemen tot aan gebouw monitoring systemen.

Binnen industriële automatisering worden hoge eisen gesteld aan industriële pc’s. Deze moeten lang meegaan en tegen een stootje kunnen. HPS Industrial biedt oplossingen voor onder meer machinebouw en procesautomatisering.

In de marine- en offshore-sector wordt veelvuldig gebruik gemaakt van computertechnologie in combinatie met TFT-displays en dimming. Het is hierbij belangrijk dat de pc’s tril- en schokbestendig zijn en bestand tegen grote temperatuurverschillen

 • Hulp nodig?
 • Maandag tm vrijdag zijn we van 08:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar.
  U krijgt direct een van onze verkopers
  aan de telefoon!
  Zijn er onduidelijkheden? Ons verkoopteam kan al uw vragen beantwoorden.
  U krijgt van ons dezelfde werkdag nog een reactie!
  Heeft u technische vragen? Onze ervaren technische dienst zal uw vragen vakkundig beantwoorden.