Support en ondersteuning

Voor technische vragen over onze producten kunt u bij ons terecht, voor of na levering. Onze ervaren technische dienst zal uw vragen vakkundig beantwoorden. U kunt ons bereiken op support@hpsindustrial.nl of telefonisch via 033-2774905. Voor onze verkoop afdeling kunt u mailen naar verkoop@hpsindustrial.nl

 

Direct overleg met één van onze specialisten?
Defecte items en retourzendingen.

Als u retourzendingen heeft kunt u terecht in ons online RMA programma. In dit programma kunt u een retourzending aanmelden, er wordt dan automatisch een RMA nummer gegenereerd waarmee het pakket retour gestuurd mag worden. In het RMA programma wordt ook de status van de retourzendingen bijgehouden zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste status. Mocht u het vermoeden hebben dat u een defect item heeft, is het verstandig eerst contact op te nemen met onze technische dienst. Zij kunnen het probleem misschien telefonisch voor u oplossen.  

Voordat u een RMA nummer kunt aanmaken dient u zich eerst te registreren op onze website. Mocht u al een account hebben op onze website kunt u direct naar onze RMA tool navigeren om een RMA aan te melden.

Garantievoorwaarden.

Binnen de garantieperiode zorgt HPS voor reparatie of vervanging, als een product bij normaal gebruik toch problemen geeft. HPS houdt indien mogelijk reserve onderdelen op voorraad voor service doeleinden. De garantietermijn van het gehele systeem blijft lopen vanaf het moment van aanschaf. U kunt de garantievoorwaarden hieronder downloaden als PDF document.

Download garantievoorwaarden

RMA Support

HPS Industrial BV staat ook dit jaar weer op het Machinebouw Event op donderdag 6 december in het 1931 Congrescentrum in Den Bosch.


Tijdens de vijfde editie van het Machinebouw Event is het thema Praktische toepasbaarheid van Industrie 4.0, Big Data IIoT voor machinebouw en haar klanten. Machines dienen tegenwoordig steeds kleiner, beter, mooier, goedkoper, sneller et cetera te worden. Daarom staat de vraag op het Machinebouw event centraal: hoe denken toeleveranciers mee, om goede oplossingen te maken, zodat machinebouwers argumenten in hun markt hebben!


Breng dus gerust een bezoek aan de stand en registreer je alvast voor het evenement via deze link : Aanmelden