Installatie en software

OS installaties (linux, windows, VMWare)

Wij zij gespecialiseerd in het ontwerpen en uitrollen van Windows 10 en Windows 10 IoT configuraties. Met onze op maat gemaakte Windows 10 IoT installaties kunnen we inspelen op de behoefte van onze klanten en kunnen daarbij meer veiligheid en personalisering bieden. Naast het Windows platform installeren en configueren we ook VMWare en Linux omgevingen.

Klantspecifieke software

Naast de standaard OS installaties is het ook mogelijk om een systeem van klantspecifieke software te voorzien. We kunnen software dat aangeleverd wordt door de klant installeren en eventueel naar wens configureren. Ook is het mogelijk deze software in het image te verwerken zodat deze software altijd standaard geinstalleerd is op een klantspeifieke installatie.

BIOS configuraties / custom BIOS

Elk systeem wat door HPS uitgeleverd wordt, kan worden voorzien van een custom BIOS. Het syteem wordt dan voorzien van bepaalde instellingen die het systeem bijvoorbeeld beveiligen, denk daarbij aan een wachtwoord of power management instellingen. Ook is het mogelijk om het serienummer van het systeem op te nemen in de BIOS. Aan de hand van de wensen van de klant zorgen wij dat alle instellingen worden doorgevoerd tijdens de uitlevering.

RAID opstellingen

Een RAID opstelling geeft de mogelijkheid om opslag redundantie toe te voegen aan een systeem. Als een harddisk of ander opslag medium een defect vertoond, zorgt de RAID opstelling dat het systeem zonder problemen of data verlies door kan blijven functioneren. We hebben verschillende systemen waar deze techniek toegepast kan worden.

Imaging

Imaging is een belangrijk onderdeel in het uitleverproces. HPS biedt de mogelijkheid om elk systeem van klantspecifieke images te voorzien tijdens uitlevering, hierdoor zijn alle systemen altijd ready to go bij de eindklant. Ook is er de mogelijkheid om een image te creeeren volledig naar de wensen van de klant, zo is elk systeem identiek en zijn er geen afwijkingen tussen de uitgeleverde systemen. Enkele voorbeelden zijn een achtergrond, gebruikersnaam of andere specifieke OS instellingen.