Productie

A-Merk componenten

Onze systemen en producten worden in de meeste uiteen lopende Industriële omgevingen ingezet onder verschillende omstandigheden. Om een Industriële kwaliteit te kunnen garanderen, maken we uitsluitend gebruik van A-Merk componenten. Deze componenten zijn bestendig tegen elementen zoals stof en schokken, zodat we de duurzaamheid van onze systemen en producten kunnen nastreven.

Maatwerk en eigen werkplaats

De kracht van HPS is het leveren van op maat gemaakte systemen en configuraties, geheel naar de wens van de klant. We beschikken over een uitgebreide werkplaats waar we modificaties aan systemen kunnen uitvoeren en 3D printers waarmee we aangepaste componenten kunnen assembleren en repareren.

ESD beveiliging

Onze assemblage en reparatie werkplekken zijn Electro Static Discharge (ESD) veilig. Op deze manier zorgen we ervoor dat er geen componenten beschadigd raken tijdens het assembleren of repareren van systemen.

Nette afwerking bekabeling

Al onze systemen worden met de hand geassembleerd door onze ervaren technici. Er wordt rekening gehouden met de wensen van de klant en de toepassing van het betreffende systeem. Alle bekabeling wordt netjes weggewerkt en vastgemaakt zodat er geen problemen ontstaan met bewegende delen zoals ventilatoren en kabels die niet los kunnen raken van aangesloten onderdelen.

Uitbreiding COM / USB

Rackmountservers, Box PC's en Panel PC's kunnen worden uitgebreid met extra COM en USB poorten. Bij Rackmountservers is het mogelijk om interne USB headers te plaatsen voor bijvoorbeeld het intern plaatsen van een USB stick. Op deze stick kan eigen software of een operating system geinstalleerd worden zodat er aan de buitenkant geen toegang tot is.

Bouwbeschrijving

Voor veel van onze klanten waar wij regelmatig systemen voor assembleren hebben wij vaste bouwbeschrijvingen in gebruik, hierin word alle klantspecifieke informatie beschreven. Denk hierbij aan locatie van de I/O kaarten, locatie van de schijven / SSD’s, partitieindelingen, Raid configuraties, etc. Het doel hiervan is dat elke technische dienst medewerker elk systeem kan assembleren zodat de klant een indentiek systeem geleverd krijgt, en direct inzetbaar is.

Additive manufacturing / 3d printing

We beschikken bij HPS over 3d printtechnieken om specifieke onderdelen te kunnen printen en te monteren in het systeem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra montage beugels voor ventilatoren voor het creeren van extra air flow. Ook behuizingen voor demoapplicaties of niet-seriematige producten kunnen met behulp van deze techniek worden ontworpen.. Samen met u kunnen we bekijken of er speciale wensen zijn en deze doorvoeren.

Dust covers

Systemen kunnen worden uitgeleverd met speciale dustcovers, deze plaatsen wij op bijvoorbeeld USB-, LAN-, HDMI- en VGA-poorten. Deze dustcovers zijn bedoeld voor het buitenhouden van stof, maar ook voor het afblokkeren van poorten die door de klant niet gebruikt gaan worden. Deze dustcovers zijn optioneel en zijn niet standaard meegeleverd.

Labeling / Serienummerregistratie

We zijn in staat om zelf klantspecifieke stickers te ontwerpen die vervolgens op de systemen aangebracht worden voor het gemakkelijk verwerken. Denk daarbij aan het bedrijfslogo, persoonlijke serienummers/QR codes of andere gewenste gegevens. Deze gegevens registreren wij in ons CRM systeem zodat we deze kunnen traceren.

Begeleiden automatiseringstrajecten

Volledige automatiseringstrajecten.

Niet alleen de training voor het programmeren van cobots verzorgen wij maar indien gewenst kunnen wij het hele automatiseringsproces voor je verzorgen. Dit doen we samen met gecertificeerde System Integratoren.