Industriële Automatisering

Binnen industriële automatisering worden hoge eisen gesteld aan industriële pc’s. Deze moeten lang meegaan en tegen een stootje kunnen. HPS Industrial biedt oplossingen voor onder meer machinebouw en procesautomatisering. Producten zoals embedded boards, cpu-boards en fanless mini-pc’s zijn schok- en trilbestendig en geschikt voor IoT-toepassingen. Voor visualisatiesoftware levert HPS Industrial verschillende HMI- en panel pc-oplossingen, zowel standaard of volledig op maat gemaakt voor de klant.

Gerelateerde producten 

AMS300

Artikel nr:
AMS300M

Compacte krachtige fanless Box PC geschikt voor de 7th/6th Gen Intel Core i7/i5/i3 Desktop processor.

Bekijk product

FPC-7910

Artikel nr:
FPC-7910-WMK
Robuuste fanless Industriële Box PC met Intel 6th en 7th Gen Core I3/I5/I7 platform.
Bekijk product

AMI230

Artikel nr:
AMI230AFM
Robuuste krachtige fanless Box PC geschikt voor de 8th/9th Gen Intel Core i7/i5/i3 Desktop processor.
Bekijk product

AMI220

Artikel nr:
AMI220AFM

Robuuste krachtige fanless Box PC geschikt voor de 7th/6th Gen Intel Core i7/i5/i3 Desktop processor.

Bekijk product

FABS-915AP

Artikel nr:
FABS-915AP
15" Industriële fanless Panel PC met aluminium behuizing en een volledig vlak roestvrijstaal IP66/IP69K front. Het systeem is voorzien van een onboard Intel 6th Gen.
Bekijk product
Cases in deze markt 

Het is een flinke uitdaging om productielijnen voor het assembleren van optische componenten voor smartphones te leveren, een snel veranderende markt waarin IMS al meer dan tien jaar actief is. Er wordt 24/7 gebruik gemaakt van de IMS machines en dat vraagt ook de nodige stabiliteit van de subsystemen. "De machines gaan wel eens uit (onderhoud) echter blijft de PC toren altijd onder spanning aan. Het is dus een mooie prestatie dat ze sinds 2006 nog steeds elke dag staan te draaien en dat is zeker ook toe te schrijven aan de kwaliteiten van HPS Industrial", legt Bart Deen, Controls Engineer bij IMS uit.

Het sorteren van groente en fruit kan veel efficiënter dan met de hand en het blote oog. Dat zagen de broers Jacob en Anton de Greef al toen zij in 1952 een eerste automatische sorteermachine ontwikkelden. Inmiddels is GREEFA wereldwijd marktleider op het gebied van deze machines. GREEFA ontwikkelt hightech sorteermachines, inclusief bijbehorende randapparatuur en geavanceerde meetsystemen waarmee groente en fruit worden gesorteerd op uiterlijke en innerlijke kenmerken, zoals kwaliteit, kleur, maat en gewicht. HPS Industrial helpt met de selectie, assemblage en ondersteuning van computers en randapparatuur.

Wat valt er nog te verbeteren als je al bijna 70 jaar eieren verpakt en sorteert? Nog genoeg! Sinds 1999 werkt HPS Industrial samen met Moba: ‘s werelds grootste producent van eiersorteer- en verpakkingsmachines. Samen streven we naar innovatieve oplossingen om het proces rondom het verpakken en sorteren van eieren te verbeteren.

Contact

Heeft u een vraag?

Laat u helpen door een specialist van HPS.

033 277 49 05

 • Geheel vrijblijvend
 • Binnen 1 werkdag ontvangt u de offerte
 • Actuele prijzen & levertijden

Onze klanten

 • Hulp nodig?
 • Maandag tm vrijdag zijn we van 08:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar.
  U krijgt direct een van onze verkopers
  aan de telefoon!
  Zijn er onduidelijkheden? Ons verkoopteam kan al uw vragen beantwoorden.
  U krijgt van ons dezelfde werkdag nog een reactie!
  Heeft u technische vragen? Onze ervaren technische dienst zal uw vragen vakkundig beantwoorden.