Marine & Offshore

In de marine- en offshore-sector wordt veelvuldig gebruik gemaakt van computertechnologie in combinatie met TFT-displays en dimming. Het is hierbij belangrijk dat de pc’s tril- en schokbestendig zijn en bestand tegen grote temperatuurverschillen. Daarnaast hebben wij PC systemen die kunnen voldoen aan belangrijke nautische classificaties, zoals IEC-60945 en DNV GL. Onze TFT-toepassingen zijn verkrijgbaar met of zonder touchscreen en zorgen voor de beste resolutie in iedere omstandigheid

Cases in deze markt 

Bij bodemonderzoek worden allerlei aspecten van het water gemeten en in kaart gebracht. Omdat het om een heel secuur proces gaat, is er speciale apparatuur vereist. Ter ondersteuning van bodemonderzoek heeft HPS Industrial samen met de klant tweetal systemen samengesteld.

Veel Industriële PC’s worden door HPS Industrial geleverd aan de maritieme sector. Zo ook aan een Nederlandse bedrijf die sterk vertegenwoordigd is in de baggerindustrie . De organisatie was op zoek naar een oplossing voor opname en verwerking van data.


Contact

Heeft u een vraag?

Laat u helpen door een specialist van HPS.

033 277 49 05

 • Geheel vrijblijvend
 • Binnen 1 werkdag ontvangt u de offerte
 • Actuele prijzen & levertijden

Onze klanten

 • Hulp nodig?
 • Maandag tm vrijdag zijn we van 08:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar.
  U krijgt direct een van onze verkopers
  aan de telefoon!
  Zijn er onduidelijkheden? Ons verkoopteam kan al uw vragen beantwoorden.
  U krijgt van ons dezelfde werkdag nog een reactie!
  Heeft u technische vragen? Onze ervaren technische dienst zal uw vragen vakkundig beantwoorden.