HPS Industrial komt met industriële PC’s van iBase

27-02-2018

HPS Industrial biedt vanaf nu het volledige assortiment Box PC’s aan van iBase. iBase heeft zijn Box PC-programma op dermate wijze ontwikkeld, dat ze snel kunnen inspelen op de behoefte van de gebruikers. Klanten vinden bij HPS oplossingen die naadloos aansluiten bij hun technische wensen. Dit is onder andere mogelijk vanwege de modulaire opbouw van de productfamilies van iBase. Met deze uitbreiding is het productprogramma van HPS Industrial nu nog completer.

HPS Industrial kan vanaf nu voor elke applicatie of toepassing samen met iBase het juiste model leveren, of het nu gaat om een energiezuinige, fanless, compacte of robuuste PC. “We willen tegemoetkomen aan de vraag van onze klanten naar standaardisering”, zegt Eelko Lodema, Sales Engineer bij HPS Industrial. “Zij vragen hierom, zodat ze hun voorraad beter kunnen beheren en accuratere voorspellingen kunnen doen. Wij springen hierop in door flexibelere PC-oplossingen te bieden, zoals die van iBase.”

De AMS- en AMI-productlijn van iBase heeft vanaf nu zowel DIN-RAIL, side als wallmount-montage en is daarom overal inzetbaar. Hieronder een aantal producten uitgelicht die vanaf nu verkrijgbaar zijn:

AMS-301
De AMS-301 is een krachtige compacte industriële fanless Box PC met Fieldbus adapter voor Profinet/ Profibus module. Geschikt voor de zesde en zevende generatie Intel® Core i3/i5/i7 Desktop processor. De voorzijde is voorzien van een uitwisselbare SSD-drive bay (supports RAID 0/1).

AMI-220 en AMI210AF
De AMI-220 is een robuuste high performance fanless Box PC geschikt voor de zesde en zevende generatie Intel® Core i7/i5/i3 Desktop processor. De Box PC is voorzien van een moederbord MB220AF met Intel Q170 PCH-chipset. De AMI210AF is een fanless box PC geschikt voor de vierde generatie Intel® Core i7/i5/i3 desktopprocessor met 1x PCIe(x8) + 1x PCIe(x1) uitbreidingsslot. De box PC is voorzien van een moederbord MB210AF met Intel® Q87 PCH chipset.

Deel via:

 
HPS Industrial BV staat ook dit jaar weer op het Machinebouw Event op donderdag 6 december in het 1931 Congrescentrum in Den Bosch.


Tijdens de vijfde editie van het Machinebouw Event is het thema Praktische toepasbaarheid van Industrie 4.0, Big Data IIoT voor machinebouw en haar klanten. Machines dienen tegenwoordig steeds kleiner, beter, mooier, goedkoper, sneller et cetera te worden. Daarom staat de vraag op het Machinebouw event centraal: hoe denken toeleveranciers mee, om goede oplossingen te maken, zodat machinebouwers argumenten in hun markt hebben!


Breng dus gerust een bezoek aan de stand en registreer je alvast voor het evenement via deze link : Aanmelden