IBASE brengt intelligent IoT gateway systeem op de markt.

23-04-2018

IBASE technology inc, een wereldwijde leverancier van industriële Panel en Box PC’s, brengt hun nieuwe Intel based AGS serie op de markt. De AGS serie is een intelligente IoT gateway welke zich richt op industriële toepassingen en factory automation. Cloud gegevens kunnen veilig getransporteerd worden doordat er verschillende apparaten op de gateway aangesloten kunnen worden. De AGS kan ook als Machine-to-Machine (M2M) gateway gebruikt worden, daardoor kunnen apparaten bedraad of draadloos met elkaar verbonden worden om de procesintegratie in verschillende industriële omgevingen te verbeteren.

De AGS100 kan worden voorzien van een Intel Atom E3950 / E3930 processor met een wide temperature range van -40 tot 70 graden Celsius. Ook kan het systeem uitgerust worden met een Intel Pentium N4200 / Intel Celeron N3350 processor met een wide temperature range van -20 tot 60 graden Celsius. Het systeem beschikt over een 4GB DDR3L-1866 SO-DIMM geheugen module en een 64GB industrial-grade mSATA SSD.

Het robuuste aluminium en stalen chassis is hitte en schokbestendig (IEC-60068-2-64 / MIL-STD-810G standaard), zodat het systeem inzetbaar is in extreme omstandigheden. Ook beschikt het systeem over een 2230 M.2 E-Key socket voor wireless LAN en Bluetooth. Met een afmeting van 160mm breed, 110mm diep en 44mm hoog is het een zeer compact systeem dat met DIN-rail en wall mount gemonteerd kan worden. De AGS102 bezit dezelfde eigenschappen als de AGS100 met als toevoeging van 2 extra RS232 COM poorten.

Deel via:

 
HPS Industrial BV staat ook dit jaar weer op het Machinebouw Event op donderdag 6 december in het 1931 Congrescentrum in Den Bosch.


Tijdens de vijfde editie van het Machinebouw Event is het thema Praktische toepasbaarheid van Industrie 4.0, Big Data IIoT voor machinebouw en haar klanten. Machines dienen tegenwoordig steeds kleiner, beter, mooier, goedkoper, sneller et cetera te worden. Daarom staat de vraag op het Machinebouw event centraal: hoe denken toeleveranciers mee, om goede oplossingen te maken, zodat machinebouwers argumenten in hun markt hebben!


Breng dus gerust een bezoek aan de stand en registreer je alvast voor het evenement via deze link : Aanmelden