Power over Ethernet oplossing voor de Aplex Panel PC series

06-03-2018

APLEX Technology Inc, onze partner in industriële computer hardware, heeft een oplossing voor de Panel PC series ontwikkeld waardoor Power-over-Ethernet (PoE) beschikbaar wordt. De huidige IoT / Smart Industry markt heeft steeds meer behoefte aan large-screen Panel PC’s met daarin krachtige computers. APLEX Technology Inc heeft daarom verschillende PoE modules ontwikkeld die aansluiten op deze markt. De modules zijn beschikbaar voor de ARCHMI, ARMPAC en de ViTAM series.

Power over Ethernet oplossing
PoE zorgt ervoor dat er data en power over dezelfde Ethernet kabel geleverd kan worden. De oplossing van APLEX Technology Inc brengt een flexibele en efficiënte netwerkoplossing met zich mee die tevens makkelijk te onderhouden is. Een Ethernet kabel is het enige wat nodig is, daardoor is de installatie gemakkelijker op moeilijk te bereiken plekken. De uitbreidingskaarten en inbouw modules hebben een bereik tot 45 watt. Daardoor zijn ze geschikt voor large-screen Panel PC’s tot wel 24 inch, inclusief de 6de generatie Baytrail tot Skylake Intel processor.
 


 

Opstap naar Smart Industry (4.0) applicaties.
Er zijn steeds meer fabrikanten die zich voorbereiden op het IoT / Smart Industry tijdperk door het toepassen van PoE. De oplossing van APLEX Technology Inc is ontwikkeld voor kostenbesparing, eenvoudige installatie en flexibiliteit, allemaal eigenschappen die hand in hand gaan met Smart Industry (4.0) applicaties. De Human Machine interface Panel PC’s (ARCHMI / ARMPAC) en de Industrial Panel PC’s (ViTAM) zijn hierop voorbereid door het toepassen van deze PoE oplossing

Deel via:

 
HPS Industrial BV staat ook dit jaar weer op het Machinebouw Event op donderdag 6 december in het 1931 Congrescentrum in Den Bosch.


Tijdens de vijfde editie van het Machinebouw Event is het thema Praktische toepasbaarheid van Industrie 4.0, Big Data IIoT voor machinebouw en haar klanten. Machines dienen tegenwoordig steeds kleiner, beter, mooier, goedkoper, sneller et cetera te worden. Daarom staat de vraag op het Machinebouw event centraal: hoe denken toeleveranciers mee, om goede oplossingen te maken, zodat machinebouwers argumenten in hun markt hebben!


Breng dus gerust een bezoek aan de stand en registreer je alvast voor het evenement via deze link : Aanmelden