Power over Ethernet oplossing voor de Aplex Panel PC series

06-03-2018

APLEX Technology Inc, onze partner in industriële computer hardware, heeft een oplossing voor de Panel PC series ontwikkeld waardoor Power-over-Ethernet (PoE) beschikbaar wordt. De huidige IoT / Smart Industry markt heeft steeds meer behoefte aan large-screen Panel PC’s met daarin krachtige computers. APLEX Technology Inc heeft daarom verschillende PoE modules ontwikkeld die aansluiten op deze markt. De modules zijn beschikbaar voor de ARCHMI, ARMPAC en de ViTAM series.

Power over Ethernet oplossing
PoE zorgt ervoor dat er data en power over dezelfde Ethernet kabel geleverd kan worden. De oplossing van APLEX Technology Inc brengt een flexibele en efficiënte netwerkoplossing met zich mee die tevens makkelijk te onderhouden is. Een Ethernet kabel is het enige wat nodig is, daardoor is de installatie gemakkelijker op moeilijk te bereiken plekken. De uitbreidingskaarten en inbouw modules hebben een bereik tot 45 watt. Daardoor zijn ze geschikt voor large-screen Panel PC’s tot wel 24 inch, inclusief de 6de generatie Baytrail tot Skylake Intel processor.
 


 

Opstap naar Smart Industry (4.0) applicaties.
Er zijn steeds meer fabrikanten die zich voorbereiden op het IoT / Smart Industry tijdperk door het toepassen van PoE. De oplossing van APLEX Technology Inc is ontwikkeld voor kostenbesparing, eenvoudige installatie en flexibiliteit, allemaal eigenschappen die hand in hand gaan met Smart Industry (4.0) applicaties. De Human Machine interface Panel PC’s (ARCHMI / ARMPAC) en de Industrial Panel PC’s (ViTAM) zijn hierop voorbereid door het toepassen van deze PoE oplossing

Deel via:

 
 • Hulp nodig?
 • Maandag tm vrijdag zijn we van 08:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar.
  U krijgt direct een van onze verkopers
  aan de telefoon!
  Zijn er onduidelijkheden? Ons verkoopteam kan al uw vragen beantwoorden.
  U krijgt van ons dezelfde werkdag nog een reactie!
  Heeft u technische vragen? Onze ervaren technische dienst zal uw vragen vakkundig beantwoorden.