HPS Industrial BV

HPS Industrial BV is een systeem integrator van industriële computer oplossingen en rackmount server systemen. Alle systemen worden volgens klantspecificatie samengesteld, in overleg met onze engineers. We richten ons uitsluitend op de zakelijke markt.

HPS levert een complete lijn met rack servers

Over HPS Industrial 
HPS Industrial BV is een toonaangevende leverancier van industrie computers en rack servers. HPS levert een complete lijn met rack servers, industriële computers, mini PC's en panel PC's. Alle systemen worden volgens klantspecificatie samengesteld, in overleg met onze productspecialisten. We richten ons uitsluitend op de zakelijke markt.

Steeds vaker ligt de nadruk op ontwikkeling van specifieke configuraties voor de klant

Achtergrond en mentaliteit 
HPS Industrial is in 1993 opgericht . Er werken 19 mensen bij HPS in Scherpenzeel (Gld), waarvan 13 engineers. Kernpunten zijn kennis van zaken, korte levertijden en de 'afspraak is afspraak' mentaliteit.

Steeds vaker ligt de nadruk op ontwikkeling van specifieke configuraties voor de klant. HPS is in staat om samen met de klant tot de juiste oplossing te komen en deze uit te rollen, ook bij grote en langlopende projecten. Afspraken over support op lange termijn zijn daarbij gebruikelijk.
HPS is aangesloten bij FHI, de federatie van technologiebrances, afdeling Industriële Automatisering. Ook is HPS Microsoft Certified Partner en Intel Processor Integrator (IPI). HPS is door ECABO erkend als leerbedrijf voor stagaires uit het MBO.

 

 

Distributeur

Merken
HPS is distributeur van de volgende merken:

  • Aplex (Industrial Panel PC's, Industrial Displays and embedded PC's)
  • Arbor Technology (Industrial PC-based automation products including single board computers, PC/104 modules, embedded boards and computer chassis)
  • Artila (ARM Based computers)
  • Chenbro (Manufacturing of Rackmount Server and storage chassis)
  • DFI (Industrial Computers)
  • IBASE (Industrial Computers)
  • Lanner (Industrial Computers, embedded computers for vehicle, digital signage)
  • Moxa (serial I/O en industrial ethernet)
  • Portwell (Industrial Computers)

Voor directe verkoop van de I/O producten van Moxa en ADlink heeft HPS in 2017 de website IPC-Online gelanceerd.