Nieuws

Terug naar overzicht

Robuuste Panel PC met INTEL J6412

De AUHMI-8B is de meest recente toevoeging aan de AUHMI-serie van APLEX met 10,1", 15,6" en 21,5" TFT-LCD met een projective capacitive touchscherm.

Deze modulaire HMI zonder ventilator is uitgerust met de Intel Celeron J6412 processor en is voorzien van een uitgebreide I/O-interface met een veel uitbreidingsmogelijkheden.

Daarnaast ondersteunt het diverse internetconnecties en een optionele back-upbatterij. Deze HMI/Panel PC is gemakkelijk te beheren dankzij het modulaire en gebruiksvriendelijke ontwerp. De AUHMI-8B is perfect voor fabrieksautomatisering, smart manufacturing, robottoepassingen, real-time bewaking, procesregelingen etc.

Wat opvalt is het slanke ontwerp, de smalle randen en het vlakke frontpaneel met een IP66 beschermingsgraad. Het ontwerp is gebaseerd op een aluminium spuitgietconstructie die robuuste en duurzame eigenschappen biedt. De AUHMI-8B heeft een breed voedingsspaningsbereik van 9~36V DC en een breed temperatuurbereik van 0°C~ 50°C en -20°C~ 60°C als optie. Het scherm is ook goed afleesbaar bij sterk zonlicht door zijn hoge helderheid. Met de verschillende opties voor o.a. high brightness, automatische dimfunctie, optical bonding en Anti-Glare-coating is het scherm breed inzetbaar voor veel verschillende toepassingen.